„Aș povesti despre amabilitatea colegilor, care mi se pare un lucru determinant într-un mediu de muncă, despre relația dintre „șef”-subordonat, care nu mi s-a părut de groază, ci liniștită, și despre faptul că o persoană poate avea toate condițiile pentru a-și petrece un stagiu, de care să fie mulțumit mai apoi.”

„Acest program m-a învățat să fiu punctuală la locul de muncă. Am învățat cum este să lucrezi cu adevărat într-o companie multinațională și acum înteleg mai bine cam ce își doresc potențialii angajatori din România de la proaspeții absolvenți”.

„Pe tot parcursul stagiului am avut ocazia de a interacţiona cu profesionişti din exact domeniul în care doresc să îmi lansez cariera. De asemenea, mi s-a dat posibilitatea de a fi prezentă la diverse situaţii pe care în mod normal la facultate aveam ocazia doar de a le discuta”.

„Cel mai mult am apreciat faptul că supervizorul meu m-a primit cu brațele deschise. Pe toată durata stagiului, m-am simțit ca și cum aș fi făcut parte din echipă. De asemenea, am colaborat foarte bine cu dânsa, am găsit-o mereu disponibilă și atentă la problemele mele, fapt care m-a facut să mă simt foarte bine în firmă și să particip cu interes la activități”.

„Acest internship a fost pentru mine ceva cu totul nou și am avut de învățat pe toate planurile, am avut ocazia să lucrez într-un mediu profesionist și să-mi clarific opțiunile profesionale pentru viitor. Ceea ce se simte cel mai tare este evoluția ta ca stagiar de la început până la sfârșit, să știi că ai pornit de la un punct și ai acumulat cunoștințe interesante. Nu știu dacă un internship plătit motivează mai bine decât unul neplătit, dar pe mine m-a motivat dorința de a învăța ceva nou, ceva practic, posibilitatea de a-mi putea folosi cunoștințele și în același timp să le îmbin cu cele acumulate”.

Follow or contact us: