Dacă vă aflaţi aici, înseamnă că sunteţi o organizație care valorizează implicarea în comunitate. Apreciem că vă pasă şi vă propunem să deveniţi partener al proiectului. În schimb, vă oferim:

  • posibilitatea de a vă dezvolta componenta de responsabilitate socială: prin asocierea organizației dvs. cu Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială şi cauza pe care aceasta o susţine, veţi creşte potenţialul de implicare în comunitate pe care îl aveţi.
  • oportunitatea de a testa şi lucra cu tineri viitori profesioniști: veţi avea posibilitatea de a interacţiona cu viitorii dvs. angajaţi, de a-i testa la locul de muncă, de a utiliza capitalul acestora de inovaţie, entuziasm, dedicare şi cunoştinţe.
  • posibilitatea de a vă creşte capitalul de imagine: devenind partenerul acestui proiect, logo-ul şi numele companiei/organizației dvs. va apărea pe toate materialele de promovare ale proiectului, pe website-urile fundaţiei şi proiectului, în social media, în comunicatele de presă, conferinţele de presă şi în cadrul evenimentelor organizate pe durata programului.
  • suport în administrarea proiectului: Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială îşi va asuma întregul proces de administrare al proiectului – va selecta, consilia şi instrui participanţii la training şi va rezolva eventualele probleme care pot apărea.
Follow or contact us: