UPDATE: Următoarea ediție a Internship Cluj (a 24-a) va avea loc în primăvara 2019!

Urmărește-ne pe Facebook pentru ultimele noutăți: Fundația Danis sau Internship Cluj.

Înscrie-te la Internship Cluj pentru un stagiu de internship!

ULTIMA ZI DE ÎNSCRIERI pentru Internship Cluj toamnă 2018: 30 octombrie 2018, ora 23:59 :).

Înainte de a începe completarea aplicației de mai jos, citește descrierile stagiilor. Îți dorim mult succes!

I. Spune-ne câte ceva despre tine

Nume și prenume
Adresa
Email
Telefon
Data nașterii
II. Spune-ne unde înveţi

Universitatea (UBB, UTCN, UAD, etc.) Facultatea (ex. Business, FSEGA, FSPAC, etc.) Specializarea Anul de studii (I, II, III...)
Nivelul
Media notelor din ultimul an de studiu

III. Spune-ne dacă ai mai lucrat sau dacă ai mai facut practică până acum
Menţionează perioada, funcţia şi ce a presupus această funcţie, numele instituţiei/organizaţiei.

IV. Spune-ne ce ştii

Limbi străine
Engleză - intermediar (B1/B2)Engleză - avansat (C1/C2)Franceză - intermediar (B1/B2)Franceză - avansat (C1/C2)Germană - intermediar (B1/B2)Germană - avansat (C1/C2)Spaniolă - intermediar (B1/B2)Spaniolă - avansat (C1/C2)Italiană - intermediar (B1/B2)Italiană - avansat (C1/C2)
Abilităţi de utilizare PC
WordExcelPower PointSAPInDesignPhotoshopCorel DrawProgram/e de editare videoAutoCAD
Alte abilități

V. Alte informaţii pe care le consideri tu relevante: cursuri de formare sau training-uri la care ai participat (menţionează numele programului, perioada de desfăşurare şi competenţele dobândite), acţiuni de voluntariat, workshop-uri.

VI. Spune-ne ce îţi place să faci în timpul liber (hobby-uri, interese)

VII. Spune-ne care locuri de internship te interesează? Alege maxim trei.
ArhiPro: Proiectare în arhitecturăAuchan (Iulius Mall): ComercialCompexit Fleet Services: Fleet Services-Rent a carConta Cluj: ContabilitateMinimit: Consultanță & evaluare clădiri sustenabileRoGrup Broker: AsigurăriSimbound: Communication & marketing

VIII. Scrisoare de motivaţie. Te rugăm să răspunzi la cele 3 întrebări puse mai jos.
1. Care sunt așteptările tale de la acest program de internship? 2. Spune-ne de ce vrei să beneficiezi de un internship? 3. Motivează opţiunea de internship aleasă de tine mai sus.

IX. Spune-ne două persoane care pot să ne ofere referinţe despre tine (una dintre ele poate fi şi un prieten) Numele persoanei, telefon și funcţia ocupată.

X. Spune-ne de unde ai aflat de Internship Cluj.
GoogleFacebookInstagramE-group pentru studențiSecretariatul facultățiiUn profesor de la facultateOrganizație studențeascăUn participant la una din edițiile anterioare ale Internship ClujDin altă parte

Exprimarea acordului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (alegeți una dintre opțiuni)
Sunt de acord ca datele mele personale, oferite în acest formular de înscriere, să fie prelucrate de Fundația Danis cu scopul organizării programului Internship Cluj, precum și a altor programe similare, de interes pentru studenți, pentru perioada 2018-2020.Sunt de acord ca datele mele personale, oferite în acest formular de înscriere, să fie prelucrate de Fundația Danis exclusiv cu scopul organizării programului Internship Cluj 2018, ediția a 23-a.Nu sunt de acord ca datele mele personale, oferite în acest formular de înscriere, să fie prelucrate de Fundația Danis pentru organizarea programului Internship Cluj sau a altor programe similare, de interes pentru studenți.

Dacă aplicația ta ne convinge, vei fi invitat la un interviu de grup care va avea loc în 3 sau 4 octombrie 2018. În această perioadă, te sfătuim să îți verifici zilnic adresa de email pe care ne-ai dat-o, să putem lua ușor legătura cu tine. Dă follow paginii de Facebook Fundația Danis sau paginii Internship Cluj, ca să fii up-to-date cu tot-tot ce se întâmplă în program Succes!

Follow or contact us: